Gratis Fruitautomaten spelen
Voor echt geld spelen met 0 bonus

SUPER JOKER FRUITAUTOMAAT ONLINE

Je kunt de Super Joker fruitautomaat gratis spelen via onze website. Als je voor echt geld wilt spelen dan kan je deze spannende gokautomaat met fruitsymbolen spelen bij het Eurocazino, één van de grootste fruitautomaten sites van Nederland. Dit spel staat bekend om zijn jokers, die bij het basisspel leuke mystery winsten kan geven. Je kunt zelf de inzet veranderen door op ‘change bet` te klikken. Rollen kunnen vastgehouden worden met de ‘hold` knoppen voor een extra kans. Klik op de ‘start/save` knop om de rollen te laten draaien.

Je hebt op deze gokkast een beneden- en bovenspel. Wanneer je boven ook gaat spelen zal de winkans gaan stijgen zodat je nog sneller combinaties vormt en meer geld kunt verdienen. Doordat wij hem gratis aanbieden kan je eerst kennismaken en het onder de knie krijgen alvorens je stortingen doet met de betaalopties zoals ‘telefoon, iDeal & paysafecard`. Lees nu verder om meer informatie te krijgen over de fruitautomaat Super Joker en ontdek waarom dit één van de meest populaire gokkasten allertijden is.

INZET EN WINLIJNEN

Je kunt altijd gevarieerd spelen bij het online casino. Je kunt op deze fruitautomaat namelijk de inzet wijzigen van 1 naar 5, 10 en 20 credits per beurt. Hoe meer inzet je plaatst, hoe meer combinaties je kunt maken. Ook kunnen combinaties kriskras gemaakt worden. Speel met acht rollen tegelijk om combinaties te maken met symbolen zoals de appels, sinaasappels, citroenen, bosbessen, bellen, druiven of meloenen. De peren, barren en geldzakken met jackpot erop weergegeven zijn het meeste waard. De Super Joker fruitautomaat online spelen zal je veel spanning geven en met de jokers kun je mystery prijzen pakken op het benedenspel.

SPECIALE KENMERKEN

Jokers zijn belangrijk op deze gratis fruitautomaat. Twee jokers op willekeurige plekken bieden een prijs tussen de 2 en 100 credits. Bij drie jokers op willekeurige plekken kan je een prijs pakken tussen de 4 en 200 credits. Het kop- en muntspel kan gespeeld worden bij een behaalde winst. Je kunt de winst zo direct verdubbelen bij het goed voorspellen van de kop of munt. Dit kan tot een maximaal aantal van 200 credits per keer. De Super Joker fruitautomaat heeft een maximale prijs van 100 credits met de geldzakken, barren en peren, of je nou beneden of boven speelt.

WAAR SPELEN?

Deze online fruitautomaat gratis spelen? Je krijgt oefen credits van Eurocazino in de waarde van 10 euro. Deze 10 euro kan je gratis besteden zonder zelf een inleg te doen of een account aan te maken. Op het moment dat je voor echt geld wilt gaan spelen dan dien je op ‘menu` te klikken en op ‘play for real`. Op dit moment kan je naar het 0909 nummer bellen om credits toe te voegen of je kunt iDeal, Paysafecards en Skrill gebruiken. Veel plezier!
Super joker
idealtelephonenetellermoneybookers
Super joker Screenshots
Super joker